Μοντέλο

Για καλύτερα αποτελέσματα της καταχώρησης σας καθότι αυτοί που θα σας αναζητήσουν θα θελήσουν να δουν φωτογραφίες ή κάποιο μέρος από την δουλειά σας
να μας στέλνετε αρκετά καλές φωτογραφίες ή βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο, προκειμένου να δουν ποιοι είσαστε και τι κάνετε για να σας επιλέξουν για casting.
Σκεφτείτε ότι τα εργαλεία σας είτε είναι αυτά φωτογραφίες, είτε βίντεο, είτε μουσικά κομμάτια είτε ότι δη ποτέ άλλο είναι ο καθρέφτης σας για την δουλειά σας .
Φωτογραφίες τραβηγμένες με κινητό τηλέφωνο, καθώς επίσης και φωτογραφίες κακοτραβηγμένες και άτεχνες από διακοπές δεν θα γίνονται πλέον αποδεκτές .
Δείξτε επαγγελματισμό και σεβασμό στην τέχνη που θέλετε να ακολουθήσετε.

πρακτορείο μοντέλων

πρακτορείο ηθοποιών
  • Φόρμα Συμμετοχής

  • Αποστολή


Ηθοποιός

Για να συμμετέχετε στο ψηφιακό μας πρακτορείο σημαίνει ότι αποδέχεστε και τους όρους συμμετοχής .. Συμπληρώστε στα πεδία τα ζητούμενα στοιχεία ( Σας ενημερώνουμε ότι η Hellas Casting δεσμεύεται ότι δεν θα κοινοποιήσει τα στοιχεία σας σε τρίτους ούτε θα τα παραχωρήσει σε συνεργάτες της για διαφημιστικούς λόγους ) αν θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες η βίντεο χρησιμοποιήστε το κουμπί αναζήτηση στο πεδίο φωτογραφίες και video .. και άλλα αρχεία. Επίσης στο πεδίο σχόλια συμπληρώστε με σαφήνεια ποια είναι η ειδικότητα σας και τι ακριβώς κάνετε για παράδειγμα εάν είστε τραγουδιστής γράψτε το είδος του ρεπερτορίου σας .
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Hellas Casting

πρακτορείο ηθοποιών


πρακτορείο καλλιτεχνών